К списку новостей

У третій черзі триває влаштування стяжки

17 мая 2024

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники продовжують зведення житлового комплексу Ok’Land. Наразі в третій черзі виконується влаштування стяжки внутрішніх приміщень (квартири, МЗК), готовність становить 92%. Паралельно майстри звітують про готовність покрівлі на 96%, монтаж ліфтів виконано на 90%. Тривають роботи з утеплення фасаду будинку, виконується облаштування внутрішніх інженерних мереж (водопостачання, каналізації, опалення, електромережі), готовність становить 82%. 

Оздоблення місць загального користування та сходових маршів виконано на 30%, монтаж квартирних дверей зроблено на 10%, облаштування інженерних мереж у підвалі виконано на 20%, а зовнішні мережі водопостачання та каналізації готові на 91%.

В паркінгу №1 виконуються роботи з облаштування системи пожежогасіння, готовність становить 80%, триває монтаж системи оповіщення, готовність становить 40%.

В паркінгу №2 виконується прокладання інженерних мереж (електропостачання, водопостачання, каналізація), готовність становить 95%, освітлення й система пожежогасіння готові на 98%, димовидалення на 80%. Влаштування стяжки підлоги зроблено на 85%, встановлено ворота і двері.

Детальніше про перебіг будівництва і умови продажу квартир у ЖК Ok’Land ви можете дізнатись в нашому відділі продажу, контакти за посиланням.

Перезвоним, проконсультируем, подберем лучшие варианты
Телефонный номер *
Спасибо за Вашу заявку! Мы свяжемся с вами в ближайшее время.
Подпишитесь на новости и акции
Спасибо, что подписались на нашу рассылку!
Застройщики

Киевметбудинвест

Присоединяйтесь к нашим соцсетям
Свяжитесь с нами удобным способом
(044) 499-96-51
Обратная связь
Курс валют состоянием на 10/22/2024 составляет 41.26 грн.
Отделы продаж
Киев, ул. Коновальца, 30
Киев, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Оk'Land. Все права защищены.Политика конфиденциальности
Сделано в WEZOM
Этот сайт использует cookie-файлы для более комфортной работы пользователя. Продолжая просматривать сайт, Вы соглашаетесь на использование cookie.