К списку новостей

У третій черзі тривають роботи з утеплення фасаду будинку

17 июня 2024

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники продовжують зведення житлового комплексу Ok’Land. Наразі в третій черзі тривають роботи з утеплення фасаду будинку, готовність 85%, покрівлі 97%.

Монтаж ліфтів виконано на 92%, виконується облаштування внутрішніх інженерних мереж (водопостачання, каналізації, опалення, електромережі), готовність 84%. Тривають роботи з влаштування стяжки внутрішніх приміщень (квартири, МЗК), готовність 97%, оздоблення місць загального користування та сходових маршів, виконано на 45%. Монтаж квартирних дверей зроблено на 60%, облаштування інженерних мереж у підвалі виконано на 35%. Облаштування зовнішніх мереж водопостачання та каналізації виконано на 93%, розпочато монтаж лючків щитових та клапанів димовидалення, готовність 5%.

В паркінгу №1 виконуються роботи з облаштування системи пожежогасіння, готовність становить 82%, триває монтаж системи оповіщення, готовність становить 47%, виконується облаштування мереж водопостачання і каналізації, готовність 5%, триває монтаж освітлення, готовність 10%.

В паркінгу №2 виконується прокладання інженерних мереж (електропостачання, водопостачання, каналізація), готовність 99%, освітлення виконано на 99%, система пожежогасіння готова на 99%, димовидалення на 92%. Влаштування стяжки підлоги виконано на 98%, розмітка паркінгів та встановлення відбійників готово на 60%. Тривають оздоблювальні роботи, готовність 80%. Облаштування електрощитової готово на 85%, монтаж насосної виконано на 90%, кімната охорони облаштована на 75%.

Детальніше про перебіг будівництва і умови продажу квартир у ЖК Ok’Land ви можете дізнатись в нашому відділі продажу, контакти за посиланням.

Перезвоним, проконсультируем, подберем лучшие варианты
Телефонный номер *
Спасибо за Вашу заявку! Мы свяжемся с вами в ближайшее время.
Подпишитесь на новости и акции
Спасибо, что подписались на нашу рассылку!
Застройщики

Киевметбудинвест

Присоединяйтесь к нашим соцсетям
Свяжитесь с нами удобным способом
(044) 499-96-51
Обратная связь
Курс валют состоянием на 10/22/2024 составляет 41.26 грн.
Отделы продаж
Киев, ул. Коновальца, 30
Киев, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Оk'Land. Все права защищены.Политика конфиденциальности
Сделано в WEZOM
Этот сайт использует cookie-файлы для более комфортной работы пользователя. Продолжая просматривать сайт, Вы соглашаетесь на использование cookie.