К списку новостей

Квартири у столиці через «єОселю» від SkyBank

18 апреля 2024

Партнер Корпорації Нерухомості РІЕЛ SkyBank акредитував черговий наш об’єкт, в якому можна придбати житло в кредит на умовах державної іпотечної програми «єОселя». Мова йде про перший будинок третьої черги житлового комплексу Ok’Land, який будується у Києві та буде введений в експлуатацію вже цього року.

«В цьому році ми активно працюємо над тим, щоб придбання житла стало доступнішим для більшої кількості людей. Саме іпотека «єОселя» надзвичайно сприяє цьому. Вона є чудовим механізмом залучення коштів в будівельну сферу, яка є одним із локомотивів економіки, і водночас призначена надати можливість людям придбати нове помешкання. А зараз у нас дуже багато українців, які потребують даху над головою», – зазначив Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник.

За умовами програми клієнти РІЕЛ зможуть придбати комфортну квартиру в кредит під 3% чи 7% у найсімейнішому житловому комплексі Солом’янського району столиці.

«Як ми вже зазначали, ми працюємо над розширенням наших можливостей щодо кількості акредитованих об’єктів та числа партнерів. На сьогодні ще декілька наших ЖК перебувають у процесі акредитації в інших банках. Тож я думаю, незабаром будуть ще хороші новини», – розповідає Дмитро Жеребило, керівник департаменту корпоративних фінансів Корпорації Нерухомості РІЕЛ.

Для того щоб дізнатися, як придбати нерухомість від РІЕЛ в іпотеку за державною програмою «єОселя», натисніть на посилання, де описано увесь чіткий алгоритм дій:  https://riel.ua/  

Усі інші деталі розкажуть в нашому відділі продажу. Контакти тут.

Перезвоним, проконсультируем, подберем лучшие варианты
Телефонный номер *
Спасибо за Вашу заявку! Мы свяжемся с вами в ближайшее время.
Подпишитесь на новости и акции
Спасибо, что подписались на нашу рассылку!
Застройщики

Киевметбудинвест

Присоединяйтесь к нашим соцсетям
Свяжитесь с нами удобным способом
(044) 499-96-51
Обратная связь
Курс валют состоянием на 5/2/2024 составляет 39.65 грн.
Отделы продаж
Киев, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Оk'Land. Все права защищены.Политика конфиденциальности
Сделано в WEZOM
Этот сайт использует cookie-файлы для более комфортной работы пользователя. Продолжая просматривать сайт, Вы соглашаетесь на использование cookie.