Menu
To the news list

ЖК Ok`Land – у списку новобудов із найкращою забезпеченістю паркомісцями у столиці

November 18, 2021

Експерти веб-порталу ЛУН – найпопулярнішого в Україні онлайн-ресурсу про нерухомість – внесли ЖК Ok`Land від Корпорації Нерухомості РІЕЛ у топ комплексів із найвищим коефіцієнтом забезпеченості паркомісцями.

За даними аналітиків порталу, медіанний паркувальний показник для новобудов Києва становить 0.2 паркомісця на квартиру. Водночас у нашому комплексі цей коефіцієнт сягає 0.41. Що робить ЖК Ok`Land одним із тридцяти найкращих у столиці за співвідношенням кількості паркомісць до кількості квартир, зазначають фахівці.

Загалом експертами онлайн-ресурсу було проаналізовано 157 столичних комплексів, що відповідали низці критеріїв: в них уже стартували продажі, вони надали дані по всіх запроєктованих будинках, кількість квартир у ЖК перевищує 50, забудовник уже має здані в експлуатацію об’єкти, забудовник має ліцензію генпідрядника, а також документи на земельну ділянку та будівництво.

Нагадаємо: ЖК Ok`Land – ультрасучасний комплекс на три будинки висотністю 12-26 поверхів, який КН РІЕЛ зводить в Солом’янському районі, на пр. Повітрофлотському, 56. Він розташований лише в 5 хв пішки від Севастопольської площі і оточений розвиненою інфраструктурою: дитячими садочками, школами й ліцеями, кількома вищими навчальними закладами, медичними установами, а також низкою супермаркетів, кафе і ресторанів. І всі ці об’єкти – в кроковій доступності. Також поруч – Парк Захисників України. Тому Ok`Land уже зараз отримав неофіційний статус «найсімейнішого ЖК» на Солом’янці.

Підземний паркінг у ЖК Ok`Land буде обладнаний власним ліфтом і устаткований зарядними станціями для електромобілів. У планах девелопера – забезпечення комплексу інфраструктурою для здійснення цілодобової охорони та відеоспостереження.

Навесні цього року стартували продажі у третій, останній черзі ЖК Ok`Land. 

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

Kyivmetbudinvest

Join our social networks
Contact us in convenient way
(044) 499-96-51
Feedback
The exchange rate as of 5/4/2024 is 39.6 UAH.
Sales departments
Kyiv, 56, Ukrainian Air Force avenue
© 2024  Оk'Land. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.