Menu
To the news list

В усіх чергах відновлено роботи

June 10, 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники відновили зведення усіх будинків ЖК Оk’Land. Наразі в третьому будинку першої черги тривають фасадні роботи, завершується облаштування технічних, пожежних та дверей у холодних переходах, встановлено захисні марші поручнів, триває монтаж ліфтових порталів. Паралельно майстри закінчують оздоблення підлоги керамічною плиткою в МЗК та прокладають електричні кабелі до квартир.

Додатково інформуємо, що вже виконано протяжку кабелів в місцях загального користування, завершено монтаж пожежних драбин на покрівлю і встановлення обладнання насосної станції.

Також, за словами працівників РІЕЛ, в другому будинку другої черги триває облаштування фасаду. У секціях 2.1 та 2.2 проводяться електромонтажні роботи, а в 2.3 та 2.4 ці роботи вже завершено.

Паралельно в секції 2.1 продовжується укладання плитки в місцях загального користування, в 2.2 виконується монтаж протипожежних дверей. Секція 2.3 встановлюються двері холодних переходів, на фінальній стадії укладання плитки в МЗК. В 2.4 триває встановлення дверей холодних переходів, укладання плитки на підлогу в МЗК і монтаж ліфтів.

В секції 1.1 третьої черги майстри мурують внутрішні та зовнішні стіни на 23-му поверсі, монтують вікна на 16-му і 17-му поверхах. В секції 1.2 кладка внутрішніх і зовнішніх стін виконується з 23-го по 26-й поверх. В секції 1.3 мурування стін на 25-му поверсі. В секції 1.4 виконується монтаж вікон на 14-му, 15-му і 16-му поверхах.

Додатково повідомляється, що в першому паркінгу відновлено монолітні роботи.

Щодо умов придбання квартир в ЖК Оk'Land та перебігу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії. Адреси доступні за посиланням.

We will call you back, advise, select the best options
Phone number *
Thank you for your application! We will contact you shortly.
Subscribe to news and promotions
Thank you for subscribing to our newsletter!
Constructors

Kyivmetbudinvest

Join our social networks
Contact us in convenient way
(044) 499-96-51
Feedback
The exchange rate as of 4/27/2024 is 39.67 UAH.
Sales departments
Kyiv, 56, Ukrainian Air Force avenue
© 2024  Оk'Land. All rights reserved.Privacy policy
Made in WEZOM
This site uses cookies for more comfortable work of the user. By continuing to browse the site, you agree to the use of cookies.