До списку новин

Роботи активно тривають

25 серпня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомляє, що в третьому будинку першої черги ЖК Оk’Land завершується облаштування фасаду (комерційні приміщення) та оздоблення МЗК. Паралельно проводиться встановлення двох ІТП (індивідуальний тепловий пункт) і виконання електромонтажних робіт. Завершено монтаж ліфтів, проводяться пусконалагоджувальні роботи. Завершено роботи з облаштування квартирних щитків, встановлені квартирні, технічні, пожежні двері та двері холодних переходів в усіх секціях, в четвертій секції монтаж радіаторів зроблений на 85%.

Додатково повідомляємо, що завершено монтаж обладнання насосної станції, тривають роботи з облаштування зовнішніх мереж ВК (вода, каналізація) і виконуються підготовчі роботи з облаштування зовнішніх електричних мереж і газопостачання.

У другому будинку другої черги продовжуються фасадні роботи, триває оздоблення МЗК, виконується монтаж вітрин комерційних приміщень, проводиться монтаж дверей на першому і другому поверхах. Прокладання магістральних трубопроводів каналізації зроблено на 70%, готовність ліфтів і обладнання насосної станції теж становить 70%. Облаштовуються зовнішні мережі ВК (вода, каналізація) і виконуються підготовчі роботи з облаштування зовнішніх електричних мереж і газопостачання.

У першому будинку третьої черги триває облаштування утеплювача на даху, монтаж вікон і балконних дверей, продовжуються влаштування зовнішніх мереж ВК (вода, каналізація). Кладка стін виконана на 98%, виконуються підготовчі роботи з облаштування зовнішніх електричних мереж і газопостачання.

Щодо умов придбання квартир в ЖК Оk'Land та перебігу будівництва комплексу ви завжди можете дізнатись у відділах продажу компанії. Адреси доступні за посиланням.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

Київметбудінвест

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(044) 499-96-51
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 3/29/2024 становить 39.19 грн.
Відділи продажу
Київ, просп. Повітряних сил України, 56
© 2024  Оk'Land. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.